آرشیو پروژه
آرشیو پروژه چیست و چه زمانی به آن نیاز داریم؟
هر پروژهای بالاخره به یک نقطهی پایان میرسد؛ یا همهی وظایف آن انجام شدهاند، یا به هر دلیلی مسیر پروژه متوقف شده و ادامهی آن در اولویت نیست. در این شرایط، نگهداشتن پروژه در میان پروژههای فعال فقط باعث شلوغی میزکار و کاهش تمرکز میشود.
آرشیو پروژه به شما کمک میکند پروژههایی که کارشان تمام شده یا فعلا نیازی به آنها نیست را از فضای کاری فعال کنار بگذارید و با تمرکز بیشتری سراغ پروژههای جدید بروید؛ بدون اینکه مستندات و تاریخچهی پروژه از بین برود.
آرشیو پروژه چگونه انجام میشود؟
برای آرشیو کردن یک پروژه، دو مسیر پیش رو دارید که هر کدام متناسب با شرایط مختلف طراحی شدهاند.
در روش اول یا «فقط آرشیو پروژه» وظایف پروژهای که انتخاب کردهاید در کارتابل وظایف کاربران همچنان باقی میماند، اما خود پروژه آرشیو میشود.
اگر بخواهید وظایف نیز همراه پروژه آرشیو شده از کارتابل اعضا حذف شوند، میتوانید از روش دوم استفاده کنید. این انتخاب باعث میشود هیچ وظیفهی بلاتکلیف یا معلقی در پروژه باقی نماند و به درستی آرشیو (حذف) شود.
برای آرشیو پروژه مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد پروژه مورد نظر خود شوید و با کلیک روی سه نقطه در هدر صفحه گفتگوی پروژه، به منوی تنظیمات پروژه بروید.
- در پنجره باز شده، روی گزینه «آرشیو پروژه» کلیک کنید.
- در پنجره باز شده، میتوانید یکی از ۲ گزینه «فقط آرشیو پروژه» یا «آرشیو پروژه و حذف وظایف از کارتابل کاربران» را انتخاب کنید.
بازیابی پروژههای آرشیو شده
اگر در آینده نیاز داشتید یک پروژهی آرشیو شده دوباره فعال شود، این کار توسط «مالک میزکار» انجام میشود.
کافی است به مسیر تنظیمات میزکار > مجوزها > اصلاح دسترسی پروژهها (انتهای صفحه) مراجعه کنید.
سپس در پنجره باز شده، روی دکمه «بازیابی از آرشیو» که مقابل هر پروژه قرار گرفته، کلیک کنید. همچنین این امکان را نیز دارید که بدون بازیابی پروژه، با کلیک روی دکمه «بازیابی وظایف آرشیو شده» در مقابل هر پروژه، تنها وظایف آن پروژه را بازیابی کنید.
راه دیگر این است که پروژهی موردنظر انتخاب و با افزودن دسترسی به افراد دلخواه، پروژه را از حالت آرشیو خارج کنید.
مدیریت دسترسی پروژهها
این بخش برای مدیریت دسترسی افراد به پروژهها طراحی شده است، آن هم زمانی که تغییرات تیمی دارید. اگر عضوی جدید به میزکار اضافه شده یا همکاری از تیم شما خارج شده است، میتوانید از این بخش استفاده کنید تا دسترسی آن فرد را به چند پروژه یا به همه پروژههای میزکار، بهصورت همزمان اضافه یا حذف کنید.
در این راستا، فیلترهای نمایش «گروهبندی پروژهها»، [پروژه] «قابل مشاهده برای»، «عدم مشاهده برای» و «وضعیت» به شما کمک میکند راحتتر بتوانید به پروژهها دسترسی داشته باشید.
آرشیو پروژه چیست و چه زمانی به آن نیاز داریم؟
هر پروژهای بالاخره به یک نقطهی پایان میرسد؛ یا همهی وظایف آن انجام شدهاند، یا به هر دلیلی مسیر پروژه متوقف شده و ادامهی آن در اولویت نیست. در این شرایط، نگهداشتن پروژه در میان پروژههای فعال فقط باعث شلوغی میزکار و کاهش تمرکز میشود.
آرشیو پروژه به شما کمک میکند پروژههایی که کارشان تمام شده یا فعلا نیازی به آنها نیست را از فضای کاری فعال کنار بگذارید و با تمرکز بیشتری سراغ پروژههای جدید بروید؛ بدون اینکه مستندات و تاریخچهی پروژه از بین برود.
آرشیو پروژه چگونه انجام میشود؟
برای آرشیو کردن یک پروژه، دو مسیر پیش رو دارید که هر کدام متناسب با شرایط مختلف طراحی شدهاند.
در روش اول یا «فقط آرشیو پروژه» وظایف پروژهای که انتخاب کردهاید در کارتابل وظایف کاربران همچنان باقی میماند، اما خود پروژه آرشیو میشود.
اگر بخواهید وظایف نیز همراه پروژه آرشیو شده از کارتابل اعضا حذف شوند، میتوانید از روش دوم استفاده کنید. این انتخاب باعث میشود هیچ وظیفهی بلاتکلیف یا معلقی در پروژه باقی نماند و به درستی آرشیو (حذف) شود.
برای آرشیو پروژه مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد پروژه مورد نظر خود شوید و با کلیک روی سه نقطه در هدر صفحه گفتگوی پروژه، به منوی تنظیمات پروژه بروید.
- در پنجره باز شده، روی گزینه «آرشیو پروژه» کلیک کنید.
- در پنجره باز شده، میتوانید یکی از ۲ گزینه «فقط آرشیو پروژه» یا «آرشیو پروژه و حذف وظایف از کارتابل کاربران» را انتخاب کنید.
بازیابی پروژههای آرشیو شده
اگر در آینده نیاز داشتید یک پروژهی آرشیو شده دوباره فعال شود، این کار توسط «مالک میزکار» انجام میشود.
کافی است به مسیر تنظیمات میزکار > مجوزها > اصلاح دسترسی پروژهها (انتهای صفحه) مراجعه کنید.
سپس در پنجره باز شده، روی دکمه «بازیابی از آرشیو» که مقابل هر پروژه قرار گرفته، کلیک کنید. همچنین این امکان را نیز دارید که بدون بازیابی پروژه، با کلیک روی دکمه «بازیابی وظایف آرشیو شده» در مقابل هر پروژه، تنها وظایف آن پروژه را بازیابی کنید.
راه دیگر این است که پروژهی موردنظر انتخاب و با افزودن دسترسی به افراد دلخواه، پروژه را از حالت آرشیو خارج کنید.
مدیریت دسترسی پروژهها
این بخش برای مدیریت دسترسی افراد به پروژهها طراحی شده است، آن هم زمانی که تغییرات تیمی دارید. اگر عضوی جدید به میزکار اضافه شده یا همکاری از تیم شما خارج شده است، میتوانید از این بخش استفاده کنید تا دسترسی آن فرد را به چند پروژه یا به همه پروژههای میزکار، بهصورت همزمان اضافه یا حذف کنید.
در این راستا، فیلترهای نمایش «گروهبندی پروژهها»، [پروژه] «قابل مشاهده برای»، «عدم مشاهده برای» و «وضعیت» به شما کمک میکند راحتتر بتوانید به پروژهها دسترسی داشته باشید.





