تنظیمات گروه پرونده مشتری | راهنمای میزیتو
راهنمای میزیتو پرونده مشتریان تنظیمات گروه پرونده مشتری

تنظیمات گروه پرونده مشتری

Reading time زمان خوانش: ۱ دقیقه
Seen مشاهده مقاله: ۵/۵ هزار

برای دسترسی به «تنظیمات گروه پرونده مشتری»، از طریق آیکون سه‌نقطه در بالای صفحه جزئیات پرونده وارد این بخش شوید. در این قسمت می‌توانید تنظیمات مربوط به مدیریت اعضا، اعلان‌ها و اطلاعات اصلی گروه پرونده را مشاهده و ویرایش کنید. بخش «تنظیمات گروه پرونده مشتری» شامل گزینه‌های زیر است:

fullscreen
  1. ۱عنوان پرونده: عنوان ذخیره‌شده پرونده نمایش داده می‌شود و در صورت نیاز می‌توانید آن را ویرایش کنید.
  2. ۲تصویر نمایه پرونده: تصویر نمایه پرونده قابل مشاهده است و امکان تغییر یا به‌روزرسانی آن وجود دارد.
  3. ۳افزودن اعضا: از طریق گزینه «افزودن اعضا» می‌توانید کارشناسان فروش یا مدیران را به گروه پرونده مشتری اضافه کنید.
  4. ۴اعلان‌ها (نوتیفیکیشن): امکان فعال یا غیرفعال کردن اعلان‌های مربوط به این پرونده در اختیار شما قرار دارد.
  5. ۵حذف گروه پرونده: با انتخاب گزینه «حذف گروه پرونده مشتری»، دسترسی تمام اعضا به اطلاعات این پرونده قطع می‌شود. پیش از حذف، از تصمیم خود اطمینان حاصل کنید.
  6. ۶مدیریت اعضای گروه: در این بخش فهرست اعضای گروه نمایش داده می‌شود و می‌توانید هر کاربر را به‌عنوان مدیر گروه انتخاب کنید یا او را از گروه حذف کنید.
fullscreen

برای دسترسی به «تنظیمات گروه پرونده مشتری»، از طریق آیکون سه‌نقطه در بالای صفحه جزئیات پرونده وارد این بخش شوید. در این قسمت می‌توانید تنظیمات مربوط به مدیریت اعضا، اعلان‌ها و اطلاعات اصلی گروه پرونده را مشاهده و ویرایش کنید. بخش «تنظیمات گروه پرونده مشتری» شامل گزینه‌های زیر است:

fullscreen
  1. ۱عنوان پرونده: عنوان ذخیره‌شده پرونده نمایش داده می‌شود و در صورت نیاز می‌توانید آن را ویرایش کنید.
  2. ۲تصویر نمایه پرونده: تصویر نمایه پرونده قابل مشاهده است و امکان تغییر یا به‌روزرسانی آن وجود دارد.
  3. ۳افزودن اعضا: از طریق گزینه «افزودن اعضا» می‌توانید کارشناسان فروش یا مدیران را به گروه پرونده مشتری اضافه کنید.
  4. ۴اعلان‌ها (نوتیفیکیشن): امکان فعال یا غیرفعال کردن اعلان‌های مربوط به این پرونده در اختیار شما قرار دارد.
  5. ۵حذف گروه پرونده: با انتخاب گزینه «حذف گروه پرونده مشتری»، دسترسی تمام اعضا به اطلاعات این پرونده قطع می‌شود. پیش از حذف، از تصمیم خود اطمینان حاصل کنید.
  6. ۶مدیریت اعضای گروه: در این بخش فهرست اعضای گروه نمایش داده می‌شود و می‌توانید هر کاربر را به‌عنوان مدیر گروه انتخاب کنید یا او را از گروه حذف کنید.
لینک این راهنما کپی شد!