ارجاع وظیفه به چند نفر و کاربرد آن | راهنمای میزیتو
راهنمای میزیتو وظایف ارجاع وظیفه به چند نفر و کاربرد آن

ارجاع وظیفه به چند نفر و کاربرد آن

Reading time زمان خوانش: ۱ دقیقه
Seen مشاهده مقاله: ۸/۵ هزار

در برخی فعالیت‌ها، انجام یک وظیفه به همکاری چند نفر نیاز دارد. در این شرایط می‌توان هنگام انتخاب «مسئول انجام وظیفه»، بیش از یک کاربر را انتخاب کرد تا همان وظیفه به کارتابل همه افراد اضافه شود.

fullscreen

با این روش، یک وظیفه مشترک برای چند عضو تیم تعریف می‌شود و هر فرد آن را در فهرست وظایف خود مشاهده می‌کند.

در چنین حالتی، استفاده از چک‌لیست توصیه می‌شود. می‌توان مراحل کار را در قالب چک‌لیست تعریف کرد تا هر فرد پس از انجام بخش مربوط به خود، تیک همان مرحله را ثبت کند و درصد پیشرفت وظیفه به‌صورت دقیق‌تری نمایش داده شود.

مهم
 زمانی که یک وظیفه به چند نفر ارجاع داده می‌شود، به محض اینکه یکی از افراد آن را «تکمیل‌شده» ثبت کند، وظیفه از کارتابل سایر افراد نیز خارج می‌شود؛ حتی اگر همه موارد چک‌لیست تیک نخورده باشد. برای جلوگیری از این وضعیت، می‌توانید پس از افزودن اعضا به وظیفه، گزینه «تعیین فرد مجاز جهت تایید نهایی وظیفه» را فعال کنید. با این تنظیم، تنها فرد انتخاب‌شده اجازه دارد وضعیت وظیفه را از «در حال انجام» به «تکمیل‌شده» تغییر دهد.پیشنهاد می‌شود این نقش به فردی اختصاص یابد که آخرین مرحله چک‌لیست را انجام می‌دهد یا مسئول جمع‌بندی نهایی کار است. به این ترتیب، تکمیل وظیفه پس از پایان واقعی تمام مراحل انجام خواهد شد.

در برخی فعالیت‌ها، انجام یک وظیفه به همکاری چند نفر نیاز دارد. در این شرایط می‌توان هنگام انتخاب «مسئول انجام وظیفه»، بیش از یک کاربر را انتخاب کرد تا همان وظیفه به کارتابل همه افراد اضافه شود.

fullscreen

با این روش، یک وظیفه مشترک برای چند عضو تیم تعریف می‌شود و هر فرد آن را در فهرست وظایف خود مشاهده می‌کند.

در چنین حالتی، استفاده از چک‌لیست توصیه می‌شود. می‌توان مراحل کار را در قالب چک‌لیست تعریف کرد تا هر فرد پس از انجام بخش مربوط به خود، تیک همان مرحله را ثبت کند و درصد پیشرفت وظیفه به‌صورت دقیق‌تری نمایش داده شود.

مهم
 زمانی که یک وظیفه به چند نفر ارجاع داده می‌شود، به محض اینکه یکی از افراد آن را «تکمیل‌شده» ثبت کند، وظیفه از کارتابل سایر افراد نیز خارج می‌شود؛ حتی اگر همه موارد چک‌لیست تیک نخورده باشد. برای جلوگیری از این وضعیت، می‌توانید پس از افزودن اعضا به وظیفه، گزینه «تعیین فرد مجاز جهت تایید نهایی وظیفه» را فعال کنید. با این تنظیم، تنها فرد انتخاب‌شده اجازه دارد وضعیت وظیفه را از «در حال انجام» به «تکمیل‌شده» تغییر دهد.پیشنهاد می‌شود این نقش به فردی اختصاص یابد که آخرین مرحله چک‌لیست را انجام می‌دهد یا مسئول جمع‌بندی نهایی کار است. به این ترتیب، تکمیل وظیفه پس از پایان واقعی تمام مراحل انجام خواهد شد.
لینک این راهنما کپی شد!