مجوزهای میزیتو (تنظیمات اختصاصی مالک میزکار) | راهنمای میزیتو
راهنمای میزیتو محیط میزکار مجوزهای میزیتو (تنظیمات اختصاصی مالک میزکار)

مجوزهای میزیتو (تنظیمات اختصاصی مالک میزکار)

Reading time زمان خوانش: ۲ دقیقه
Seen مشاهده مقاله: ۶۷

در میزیتو، سطح دسترسی مالک میزکار و مدیران در اغلب بخش‌ها یکسان است. با این حال، ۴ مجوز دسترسی مهم وجود دارد که تنها در اختیار مالک میزکار قرار دارد. این تنظیمات برای مواقعی طراحی شده‌اند که تغییرات تیمی به‌صورت گسترده رخ می‌دهد و لازم است دسترسی‌ها سریع، یکپارچه و بدون به‌هم‌ریختن اطلاعات مدیریت شوند. در ادامه، با این چهار مورد آشنا می‌شوید:

یک: اصلاح دسترسی پرونده مشتریان

fullscreen

این بخش زمانی به کار شما می‌آید که بخواهید به عنوان «مالک میزکار» دسترسی یک همکار را به پرونده‌های مشتریان به‌صورت یکجا مدیریت کنید. مثلا، همکاری به تیم فروش یا بازرگانی اضافه شده یا یکی از اعضای این تیم از مجموعه جدا شده است. در چنین شرایطی، به‌جای این‌که وارد تک‌تک پرونده‌های مشتریان شوید، می‌توانید از این بخش:

  • پرونده‌های آرشیوشده یا حذف‌شده را دوباره فعال کنید.
  • دسترسی یک فرد را به همه پرونده‌های مشتریان، به‌صورت گروهی اضافه یا حذف کنید.
نکته
در حالت عادی، از منوی «پرونده مشتریان» فقط امکان اضافه یا حذف دسترسی برای هر پرونده به‌صورت جداگانه وجود دارد. مدیریت گروهی دسترسی‌ها فقط از این بخش و فقط توسط مالک میزکار انجام می‌شود.
سوال
اگر دسترسی فردی را از پرونده‌ها حذف کنم، اطلاعات پاک می‌شود؟خیر. فقط دسترسی آن فرد تغییر می‌کند و اطلاعات پرونده‌ها بدون هیچ تغییری باقی می‌مانند.

دو: اصلاح دسترسی پروژه ها

fullscreen

این بخش برای مدیریت دسترسی افراد به پروژه‌ها طراحی شده است، آن هم زمانی که تغییرات تیمی دارید. اگر عضوی جدید به میزکار اضافه شده یا همکاری از تیم شما خارج شده است، می‌توانید از این بخش استفاده کنید تا دسترسی آن فرد را به چند پروژه یا به همه پروژه‌های میزکار، به‌صورت هم‌زمان اضافه یا حذف کنید.

در این صفحه، لیست تمام پروژه‌های میزکار برای شما نمایش داده می‌شود. با انتخاب پروژه‌ها، می‌توانید از گزینه‌های «افزودن دسترسی به فرد» یا «حذف دسترسی از فرد» استفاده کنید.

نکته
توجه داشته باشید که در این تغییرات، فقط دسترسی افراد مدیریت می‌شود و هیچ تغییری در وظایف، محتوا یا جزئیات پروژه‌ها ایجاد نخواهد شد.
ترفند
اگر پروژه‌های خود را قبلا گروه بندی کرده باشید، می‌توانید با فیلتر کردن پروژه‌ها، سریع‌تر مشخص کنید هر فرد به کدام پروژه‌ها دسترسی داشته باشد.

سه: اصلاح دسترسی گروه های گفت و گو

fullscreen

در این بخش، می‌توانید دسترسی یک فرد را به گروه‌های گفت‌وگو و کانال‌ها به‌صورت گروهی مدیریت کنید. از اینجا مالک میزکار امکان حذف یا اضافه کردن گروهی یک فرد به گروه ها و کانال ها را دارد. در حالت عادی، از منو «گفتگو» می توان دسترسی تکی به هر گروه یا کانال را به عضو جدید داد یا دسترسی او را از گفتگوها و کانال های میزکار حذف کرد.

ترفند
فرض کنید عضوی جدید به تیم منابع انسانی اضافه شده است. می‌توانید یکی از اعضای فعلی این تیم را با فیلتر «قابل مشاهده برای» انتخاب کنید و سپس کاربر جدید را به تمام گروه‌ها و کانال‌های مرتبط با منابع انسانی اضافه کنید.
ترفند
  در شرایطی که نمی‌دانید یک فرد عضو کدام گروه‌ها نیست، می‌توانید از فیلتر «عدم مشاهده برای» استفاده کنید تا گروه‌هایی که هنوز به آن‌ها دسترسی ندارد، مشخص شوند.

 چهار: امکان جابجایی کاربر

fullscreen

این قابلیت برای زمانی است که همکاری از تیم شما جدا شده یا جایگاه او تغییر کرده و شخص دیگری قرار است جایگزین او شود؛ در این حالت، مالک میزکار می‌تواند کاربر جدید را جایگزین کاربر قبلی کند تا جریان کار بدون وقفه ادامه پیدا کند. با انجام این جابجایی:

  • وظایف انجام‌نشده و دسترسی پروژه‌ها به کاربر جدید منتقل می‌شود.
  • کاربر جدید عضو تمام گروه‌ها و کانال‌های گفت‌وگو خواهد شد. (در صورتی که کاربر قبلی عضو بوده باشد)
  • دسترسی پرونده‌های مشتریان نیز به فرد جدید منتقل می‌شود. (در صورتی که کاربر قبلی عضو بوده باشد)

این کار باعث می‌شود اطلاعات، سوابق و روند کار تیم حفظ شود و نیازی به تنظیم دوباره همه‌چیز از ابتدا نباشد.

در میزیتو، سطح دسترسی مالک میزکار و مدیران در اغلب بخش‌ها یکسان است. با این حال، ۴ مجوز دسترسی مهم وجود دارد که تنها در اختیار مالک میزکار قرار دارد. این تنظیمات برای مواقعی طراحی شده‌اند که تغییرات تیمی به‌صورت گسترده رخ می‌دهد و لازم است دسترسی‌ها سریع، یکپارچه و بدون به‌هم‌ریختن اطلاعات مدیریت شوند. در ادامه، با این چهار مورد آشنا می‌شوید:

یک: اصلاح دسترسی پرونده مشتریان

fullscreen

این بخش زمانی به کار شما می‌آید که بخواهید به عنوان «مالک میزکار» دسترسی یک همکار را به پرونده‌های مشتریان به‌صورت یکجا مدیریت کنید. مثلا، همکاری به تیم فروش یا بازرگانی اضافه شده یا یکی از اعضای این تیم از مجموعه جدا شده است. در چنین شرایطی، به‌جای این‌که وارد تک‌تک پرونده‌های مشتریان شوید، می‌توانید از این بخش:

  • پرونده‌های آرشیوشده یا حذف‌شده را دوباره فعال کنید.
  • دسترسی یک فرد را به همه پرونده‌های مشتریان، به‌صورت گروهی اضافه یا حذف کنید.
نکته
در حالت عادی، از منوی «پرونده مشتریان» فقط امکان اضافه یا حذف دسترسی برای هر پرونده به‌صورت جداگانه وجود دارد. مدیریت گروهی دسترسی‌ها فقط از این بخش و فقط توسط مالک میزکار انجام می‌شود.
سوال
اگر دسترسی فردی را از پرونده‌ها حذف کنم، اطلاعات پاک می‌شود؟ خیر. فقط دسترسی آن فرد تغییر می‌کند و اطلاعات پرونده‌ها بدون هیچ تغییری باقی می‌مانند.

دو: اصلاح دسترسی پروژه ها

fullscreen

این بخش برای مدیریت دسترسی افراد به پروژه‌ها طراحی شده است، آن هم زمانی که تغییرات تیمی دارید. اگر عضوی جدید به میزکار اضافه شده یا همکاری از تیم شما خارج شده است، می‌توانید از این بخش استفاده کنید تا دسترسی آن فرد را به چند پروژه یا به همه پروژه‌های میزکار، به‌صورت هم‌زمان اضافه یا حذف کنید.

در این صفحه، لیست تمام پروژه‌های میزکار برای شما نمایش داده می‌شود. با انتخاب پروژه‌ها، می‌توانید از گزینه‌های «افزودن دسترسی به فرد» یا «حذف دسترسی فرد» استفاده کنید.

نکته
توجه داشته باشید که در این تغییرات، فقط دسترسی افراد مدیریت می‌شود و هیچ تغییری در وظایف، محتوا یا جزئیات پروژه‌ها ایجاد نخواهد شد.
ترفند
اگر پروژه‌های خود را قبلا گروه بندی کرده باشید، می‌توانید با فیلتر کردن پروژه‌ها، سریع‌تر مشخص کنید هر فرد به کدام پروژه‌ها دسترسی داشته باشد.

سه: اصلاح دسترسی گروه های گفت و گو

fullscreen

در این بخش، می‌توانید دسترسی یک فرد را به گروه‌های گفت‌وگو و کانال‌ها به‌صورت گروهی مدیریت کنید. از اینجا مالک میزکار امکان حذف یا اضافه کردن گروهی یک فرد به گروه ها و کانال ها را دارد. در حالت عادی، از منو «گفتگو» می توان دسترسی تکی به هر گروه یا کانال را به عضو جدید داد یا دسترسی او را از گفتگوها و کانال های میزکار حذف کرد.

ترفند
فرض کنید عضوی جدید به تیم منابع انسانی اضافه شده است. می‌توانید یکی از اعضای فعلی این تیم را با فیلتر «قابل مشاهده برای» انتخاب کنید و سپس کاربر جدید را به تمام گروه‌ها و کانال‌های مرتبط با منابع انسانی اضافه کنید.
ترفند
در شرایطی که نمی‌دانید یک فرد عضو کدام گروه‌ها نیست، می‌توانید از فیلتر «عدم مشاهده برای» استفاده کنید تا گروه‌هایی که هنوز به آن‌ها دسترسی ندارد، مشخص شوند.

 چهار: امکان جابجایی کاربر

fullscreen

این قابلیت برای زمانی است که همکاری از تیم شما جدا شده یا جایگاه او تغییر کرده و شخص دیگری قرار است جایگزین او شود؛ در این حالت، مالک میزکار می‌تواند کاربر جدید را جایگزین کاربر قبلی کند تا جریان کار بدون وقفه ادامه پیدا کند. با انجام این جابجایی:

  • وظایف انجام‌نشده و دسترسی پروژه‌ها به کاربر جدید منتقل می‌شود.
  • کاربر جدید عضو تمام گروه‌ها و کانال‌های گفت‌وگو خواهد شد. (در صورتی که کاربر قبلی عضو بوده باشد)
  • دسترسی پرونده‌های مشتریان نیز به فرد جدید منتقل می‌شود. (در صورتی که کاربر قبلی عضو بوده باشد)

این کار باعث می‌شود اطلاعات، سوابق و روند کار تیم حفظ شود و نیازی به تنظیم دوباره همه‌چیز از ابتدا نباشد.

لینک این راهنما کپی شد!