ارتباط کاربر مهمان با اعضا | راهنمای میزیتو

ارتباط کاربر مهمان با اعضا

Reading time زمان خوانش: ۱ دقیقه
Seen مشاهده مقاله: ۱۶

کاربر مهمان به‌طور پیش‌فرض نمی‌تواند نام، عکس پروفایل و به‌طور کلی هیچ اطلاعاتی از اعضای میزکار را ببیند؛ مگر اینکه عضو مدنظر در «لیست دسترسی مهمانان» در بخش «مجوزها» قرار بگیرد.

نکته
مثال ابتدای راهنمای کاربر مهمان را درنظر بگیرید، قاعدتا وقتی فردی به‌عنوان مهمان وارد شرکت یا هر سازمانی می‌شود، فقط نام دعوت‌کننده را می‌داند و هویت سایر افراد برایش مشخص نیست، تا اینکه افراد به او معرفی شوند. این معرفی، در میزیتو، از طریق بخش مجوزها به کاربر داده می‌شود. 
fullscreen

در «منوی تنظیمات > مجوزها» گزینه‌ای به نام «لیست دسترسی مهمان» وجود دارد. «لیست دسترسی مهمانان» حکم همان معرفی دو فرد ناشناس به یکدیگر را دارد. با این تفاوت که در میزیتو فقط مدیران و مالک میزکار، می‌توانند اعضا را به «لیست دسترسی مهمانان» اضافه کنند ولی در دنیای فیزیکی هر فردی در سازمان می‌تواند دو فرد ناشناس را به‌هم معرفی کند.

حذف کاربر مهمان از میزیتو

fullscreen

در صورت نیاز به حذف کاربران مهمان از میزکار، می‌توانید از مسیر«منوی تنظیمات > اعضا»به پایین لیست رفته و روی دکمه حذف در سمت چپ نام کاربر کلیک کنید.

نکته
هر عضوی که در «لیست دسترسی مهمانان» قرار می‌گیرد، نام و عکس پروفایلش برای کاربر مهمان (در داشبورد، گفتگوی گروهی مشترک و پروژه) نمایش داده می‌شود.
نکته
دسترسی ارسال نامه برای کاربر مهمان فقط به اعضای موجود در «لیست دسترسی مهمانان» وجود دارد.

کاربر مهمان به‌طور پیش‌فرض نمی‌تواند نام، عکس پروفایل و به‌طور کلی هیچ اطلاعاتی از اعضای میزکار را ببیند؛ مگر اینکه عضو مدنظر در «لیست دسترسی مهمانان» در بخش «مجوزها» قرار بگیرد.

نکته
مثال ابتدای راهنمای کاربر مهمان را درنظر بگیرید، قاعدتا وقتی فردی به‌عنوان مهمان وارد شرکت یا هر سازمانی می‌شود، فقط نام دعوت‌کننده را می‌داند و هویت سایر افراد برایش مشخص نیست، تا اینکه افراد به او معرفی شوند. این معرفی، در میزیتو، از طریق بخش مجوزها به کاربر داده می‌شود.
fullscreen
fullscreen

در «منوی تنظیمات > مجوزها» گزینه‌ای به نام «لیست دسترسی مهمان» وجود دارد. «لیست دسترسی مهمانان» حکم همان معرفی دو فرد ناشناس به یکدیگر را دارد. با این تفاوت که در میزیتو فقط مدیران و مالک میزکار، می‌توانند اعضا را به «لیست دسترسی مهمانان» اضافه کنند ولی در دنیای فیزیکی هر فردی در سازمان می‌تواند دو فرد ناشناس را به‌هم معرفی کند.

حذف کاربر مهمان از میزیتو

fullscreen
fullscreen

در صورت نیاز به حذف کاربران مهمان از میزکار، می‌توانید از مسیر«منوی تنظیمات > اعضا»به پایین لیست رفته و روی دکمه حذف در سمت چپ نام کاربر کلیک کنید.

نکته
هر عضوی که در «لیست دسترسی مهمانان» قرار می‌گیرد، نام و عکس پروفایلش برای کاربر مهمان (در داشبورد، گفتگوی گروهی مشترک و پروژه) نمایش داده می‌شود.
نکته
دسترسی ارسال نامه برای کاربر مهمان فقط به اعضای موجود در «لیست دسترسی مهمانان» وجود دارد.
لینک این راهنما کپی شد!